Den neurologiske patient og differentialdiagnoser.
Introduktion
Dette neurologikursus vil tage afsæt i de patienter, du som klinikere indimellem ser, og særligt fokus vil der være på patienternes mulige symptompræsentation hos kiropraktoren.
Morten Blaabjerg er en forsker, der kan formidle og navigere os sikkert gennem neurologiens verden.
Indhold
Det bliver et interessant kursus, som genopfrisker den basale viden fra den neurologiske verden og som klæder dig på med den nyeste viden om:
• karakteristika
• undersøgelsesmuligheder
• specialiserede behandlingsmuligheder inden for emner som f.eks. TCI, sklerose og parkinsonisme-patienter.
Mål
Dagen giver dig redskaber, der kan implementeres i din kliniske hverdag og samtidigt et interessant indblik i den kliniske hverdag på en neurologisk afdeling.
Endvidere vil der være god tid til spørgsmål, dialog og til mange af Mortens spændende cases fra “raritets-kassen”.
Form
Undervisningen vil i udtalt grad være case-baseret.
Underviser
Morten Blaabjerg er uddannet læge i 2007 fra Syddansk Universitet. Er speciallæge i Neurologi. Primært tilknyttet Skleroseklinikken. Neurologisk afdeling, Odense Universitetshospital. Tidligere ansat som Ph.d. -studerende og sidenhen adjunkt ved Syddansk Universitet, Anatomi og Neurobiologi.
Udover hoveduddannelse i neurologi også ansat som ekstern klinisk lektor i neurologi med undervisning af kiropraktorstuderende. Har tidligere undervist i medicinsk neurobiologi (medicinstudiet).
Om nødvendigt vil der tiltræde assisterende underviser.
Annette Bennedsgaard Jespersen, kursusleder:
Det har været en fornøjelse, at blive smittet af den gejst som ses, når de tidligere deltagere på neurologikurset har siddet spørgelystne og med hånden i vejret for at få mere viden. Morten Blaabjerg er fagligt rigtig kompetent, og vi er glade for, at vi endnu engang kan tilbyde et spændende kursus i neurologi foråret 2015.
Kursusleder
Annette Bennedsgaard Jespersen
Antal deltagere
Maks. 50
På nuværende tidspunkt er der 47 ledige pladser
Når kurset er fuldt booket er det muligt at blive skrevet på venteliste ved at registrere sig på linket nederst på siden.
Pris
DKK 1.500,00
Kursusprisen er inklusiv forplejning i løbet af dagen.
Dato og tid
Fredag den 24. april kl. 10.00 – 17.00.
Tilmelding
Senest den 19. marts 2015