Kurset er fuldt booket. Du er velkommen til at registrere dig på ventelisten.

Introduktion

I forbindelse med opstart af den nye idrætskiropraktiske efteruddannelse kickstarter vi med en idrætsstudietur til Milano. Turen er planlagt i samarbejde med DKF og OurWorld.
Har du speciel interesse inden for det idrætskiropraktiske område, så vil denne tur være noget for dig. Turen vil være fyldt med faglige input, og der er rig mulighed for faglig sparring.

Indhold

På studieturen vil Johannes Breum og Atle Torstensen, hhv. tidligere og nuværende behandler for AC Milan, afholde 4 forskellige moduler og wokshops inden for det idrætskiropraktiske felt specielt rettet mod fodboldrelaterede problemstillinger.
Der vil være workshops med ekstremitetsbehandling, moduler med undersøgelse, diagnostik og udredning, et modul om hvordan man begår sig i et tværfagligt behandlermiljø, samt hvad man som kiropraktor bidrager med i denne sammenhæng.
Studieturen afsluttes med en rundtur på Milanello, som er AC Milans træningsfacilitet, hvor man vil få et indblik i deres unikke setup: Milan Lab.

Udover det rent faglige vil turen indeholde følgende:
•    Indgangsbillet til fodboldkampen mellem AC Milan og Lazio
•    Gourmettur rundt i kulinariske Milano
•    Fly tur / retur
•    Bus til og fra hotel
•    Undergrundsbillet til indre bys zoner alle dage
•    Hotel (indkvartering på dobbelt værelse), inkl. morgenmad

Der er mulighed for at komme med på turen, uden at deltage i det faglige arrangement, såfremt man er ledsager til en deltager. Som ledsager vil man IKKE deltage i de faglige moduler (workshop med Johannes og Atle) og heller ikke besøge Milanello og Milan Lab.

 

Mål

Målet er at få kendskab til tværfaglige indsats- og arbejdsområder, samt få finpudset idrætskiropraktiske behandlingsmodaliteter, undersøgelse, diagnostik og udredning.

Form

Wokshop, oplæg, rundvisning og masser af faglig sparring.

 

Undervisere

Johannes Breum, kiropraktor, er i dag kiropraktor for fodboldlandsholdset.
Tidligere sundhedschef og kiropraktor i fodboldklubben Brøndby IF, fodboldklubben AC Milan og for det Italienske fodboldlandshold.

Atle Torstensen, kiropraktor med egen klinik i Egersund, Norge, samt tilknyttet fodboldklubben AC Milans medicinske stab.
I 2006 kåret som årets kiropraktor i den norske kiropraktorforening sammen med kollegaen Atle Aarre.
Atle Torstensen har flere gange gæstet Danmark gennem NIKKBs efteruddannelseskurser og er kendt for sine gode kiropraktiske teknikker og sit gode humør.

 

Kursusledere

Kent Højer
Rie Toftgaard

Antal deltagere

Maks. 20
På nuværende tidspunkt er der 0 ledige pladser
Når kurset er fuldt booket, er det muligt at blive skrevet på venteliste ved at registrere sig på linket nederst på siden.

Pris

DKK 10.700,00
Kursusprisen er inkl. transport, overnatning og arrangementer som beskrevet ovenfor.

Dato og tid

Afrejse Kastrup fredag den 18.marts 2016, kl. 8.25
Hjemkost Kastrup mandag den 21. marts 2016, kl. 22.00

Indkvartering

Hotel Lloyd
•    4 stjernet hotel i centrum af Milano
•    Indkvartering på dobbeltværelse.
•    Morgenmad inkluderet i prisen.

 

Tilmelding

Senest fredag den 15. januar 2016

Kompensation

Det er muligt at søge kompensation for tabt arbejdsfortjeneste for fredag og mandag.

 

BEMÆRK

Turen arrangeres i samarbejde med DKF og rejsebureauet OurWorld.

OurWorld er dækket af Rejsegarantofonden, som udbetaler erstatning til rejsekunder, der har købt en pakkerejse hos en rejseudbyder, der er registreret i fonden, hvis udbyderen går konkurs. Reglerne er beskrevet i lov om rejsegarantifonden, §5.

Yderligere forsikring påhviler rejsedeltageren selv. Er du tvivl om, hvorvidt du er tilstrækkeligt dækket, tilbyder OurWorld vejledning herom og eventuelt tegning af rejseforsikring på tlf. 9742 5040.

Bemærk endvidere, at NIKKB’s almindelige afbestillingsregler for dette kursus er skærpet, således at man i tilfælde af afmelding efter den 15. januar 2016, ikke får refunderet kursusprisen.